The September When klare for Ravnedalen Live!

Nok en etterlengtet gjenforening finner sted i Ravnedalen i sommer. The September When er første artist på plakaten for årets festival!

The September When ble startet av Morten Abel, Helge Hummervoll og Tor Øyvind Syvertsen i 1987. Abel hadde først ambisjoner om internasjonal lansering med Mods, og gruppa gav ut sitt tredje album, Time Machine, med tekster på engelsk. Men Mods’ kjennemerke var og ble tekster på siddisdialekt, og engelskalbumet ble ingen suksess. The September When var bandet som skulle sørge for at det neste steget ble tatt.

Artikkelen fortsetter etter bildet.. 

Bandet konsertdebuterte på klubben Achaia i Stavanger 9. mars 1988. De første par årene ble stort sett tilbragt i Hummervolls hjemmestudio i Tananger med låtskriving og demoinnspilling. I løpet av denne perioden reiste de tre medlemmene fram og tilbake til London for å levere demotaper og møte plateselskap. 

Innspillingen av The September When’s første plate ble gjort i London i starten av 1989 med Martyn Webster som produsent. 

Artikkelen fortsetter etter bildet…

The September When spiller i Ravnedalen 20. juli. En gjenforening flere av dere har ønsket, og som vi er strålende fornøyde med å levere!


Ravnedalen Live 2019 går av stabelen 20. juli. Bekreftede artister så langt er:

The September When
Midnight Choir

Finn dine billetter HER