Midnight Choir til RL19!

I 2016 spilte de en uforglemmelige konsert på Cafe Generalen, hvor vi snudde scena for å få plass til ekstra publikummere. Dere ønsket dere en reprise på konserten – nå står de på plakaten for årets Ravnedalen Live festival!

Midnight Choir vant Spellemannprisen i klassen rock i 1998 for albumet «Amsterdam Stranded», som i ettertid er sett på som en av nittiårenes beste utgivelser i Norge.

Bandet har en hyllet albumrekke bak seg i; «Midnight Choir» (1995), «Olsen’s Lot» (1996), «Amsterdam Stranded» (1998), «Unsung Heroine» (2000) og «Waiting For The Bricks To Fall» (2003). Samtlige hadde høye plasseringer på VG-lista – de to siste på topp 3. «Unsung Heroine» ble dessuten kåret til ukas album i The Sunday Times.

Les anmeldelse: –  De befinner seg på et helt annet nivå

Artikkelen fortsetter…

Coverphoto: Amsterdam Stranded, 1998

Det er Midnight Choirs tredje album, «Amsterdam Stranded» fra 1998, som foreløpig står som deres store mesterverk. Plata var alt annet enn radiovennlig, den besto av mørke, mektige og melankolske låter, og fikk seksere på terninger fra alle kanter.

Ps: Det hører med til historien at gjenforeningskonserten på Rockefeller solgte ut på fem minutter (!)

20. juli besøker de nok engang Ravnedalen, denne gangen blir de å finne på en enda større scene inne i den vakre dalen vår.


Ravnedalen Live 2019 går av stabelen 20. juli. Bekreftede artister så langt er:

The September When
Midnight Choir

Finn dine billetter HER