BigBang til RL19

På nyåret slipper Bigbang sitt første album siden 2013 og til sommeren varmer de opp turnébussen for alvor etter noen rolige år.

Bigbang og kaptein Øystein Greni har vært en del av den norske folkesjela så lenge at man kan unnskyldes for å glemme hvilken imponerende merittliste de faktisk har bak seg. Klassikeren “Girl in Oslo” klatret til nummer tre på VG-lista allerede i år 2000 og siden 2003 har samtlige seks albumutgivelser gått helt til topps. Bigbang blir ofte med rette kalt et av landets beste liveband, og det er i møtet med publikum at trioen virkelig er i sitt ess. Det finnes ikke mange band som har slått gjennom for alvor med et dobbelt livealbum slik Bigbang gjorde med storselgeren “Radio Radio TV Sleep” i 2003, og båndet med publikum har bare blitt sterkere etterhvert som låtkatalogen har vokst til å romme stadig flere livefavoritter.

Når Bigbang nå slipper nytt materiale og kjører i gang maskineriet for fullt 6 år etter “The Oslo Bowl”, så er det all grunn til å tro at vi får oppleve et band som ikke sparer på kruttet når de drar ut for å presentere gamle og nye hits.

20. juli står de på scena i Ravnedalen, sammen med The September When og Midnight Choir. Her ventes også flere slipp, så det er bare å følge med!