Frivillige i Ravnedalen Live: – venner for livet!

Er det en ting vi er stolt av, så er det at våre frivillige forteller oss at de er fornøyde! Hvert år samles tett oppunder 200 frivillige for å lage festival i dalen, og hvert år gjør vi alt vi kan for at de som bidrar skal ha det bra på jobben. I år er intet unntak, og nå er registreringen åpen for de som har lyst til å bli med oss på laget.

Frivillige om det å være frivillig:

 

Audun Osmundsen 

– Det beste med å være frivillig er for meg først å fremst å møte nye mennesker med samme interesse som meg selv. Komme seg ut og møte fantastiske folk. Man lærer mer om musikk og man lærer hvordan en festival blir bygget fra bunnen av. Selve musikkopplevelsen er selvsagt en stor del av dette. God trim er det også! Man jobber hardt når man holder på, samtidig som det er gøy, og bedre enn et trimstudio!

Merethe Løining

– Det er flere ting som er det beste med å være frivillig. Én – du får masse nye venner, gjerne for livet. Altså – det vet jeg ikke ennå, men jeg håper det. Samholdet i gruppa du er med i er helt nydelig. Man treffer de gjerne i andre sammenhenger også. I tillegg er det gøy å se på forventningene til publikumet. Det ser ut som RL-publikumet til og med liker å stå i øl-kø. Dét er god stemning. Ikke minst er før- og etter-festene alltid gøy. De som jobber som frivillig på RL vet at det alltid ordner seg, uansett hva som dukker opp av utfordringer. Det er en bra gjeng!

Kjetil Jøssang

– Du får ikke en feitere lommebok av å være frivillig, men du blir desto rikere på opplevelser. Ved å gi litt av din tid, kan du knytte nye vennskapsbånd med å jobbe sammen med andre. Her treffer du hyggelige mennesker og du kan nyte musikken fra byens beste konsertarena i idylliske Ravnedalen. Din innsats blir satt pris på og du får være med på crewfester og andre sosiale arrangement.

Kim-Johnny Moland

– Jeg jobber frivillig på konserter jeg ikke nødvendigvis hadde sett ellers, slik at jeg kan ta fri og se konserter jeg ellers betaler for. Jeg hjelper som regel til før konsert også, men er ikke alltid skikket til å hjelpe med å rigge ned.

Vil du være med i årets crew? Meld deg på her!