Har du en skrivespire i magen? Eller liker du å ta bilder og filme?

Noe av det vi liker best er å dele det vi driver med. Å lage festivaler og konserter er ikke bare å sette et band på scena og invitere publikum. Det er så mye mer, og det skjer en hel del bak teppet som vi ivrer etter å dele med publikum.

Hvert år leter vi etter dere som er glade i å ta bilder, filme, redigere og skrive.  Syns du det er gøy med festival og alt som skjer rundt? Liker du å fortelle historier? 

Som del av mediacrewet hos oss har du mulighet til å påvirke hvilke historier vi forteller, treffe artister, samarbeidspartnere, knytte nye kontakter, se innsiden av festivalproduksjonen og fremme kultur i Kristiansand med dine egne ord og bilder. Om du har erfaring fra lignende arbeid så er det helt topp, men ikke et premiss for å jobbe med oss.

Send en epost til ingunn@dirtyoldtown.no eller bruk kontaktskjemaet under her, om dette er noe som virker interessant for deg!

 

Dr. Hook storkoste seg i Ravnedalen! Foto: Kjetil Jøssang, Mediacrew RL18