Møt barsjefene på årets happening i Ravnedalen

I år har vi nye barsjefer i Ravnedalen Live! De er nok kjente fjes for mange, siden de til daglig jobber på Bønder i Byen, Sjøhuset og Torvet Bistro. I tillegg har de hatt en finger med i spillet hos flere andre restaurant- og utelivsaktører i Kristiansand. Møt Tom Helge Djuphagen og Julia Kominis!

Hva fikk dere til å ta denne jobben?

– Vi synes det virket som en gøy og spennende utfordring. Også har vi mange ganger vært gjester på Ravnedalen live, og synes det er utrolig gøy med konsertene i Ravnedalen hver sommer!

Hva blir annerledes med dere bak spakene?

– Vi håper jo at det skal bli minst mulig forandringer i år i forhold til i fjor. I fjor gjorde barsjef Maria Davidsen en kjempejobb, sammen med alle de flotte frivillige hun hadde med seg, så om vi klarer å levere like godt som det tenker vi at det er bra, sier Julia.

Tom Helge fortsetter:

Samtidig har Maria gitt oss noen gode tips om hva som kan fikses på slik at forfriskningene flyr enda raskere ut av barene.

Trenger dere frivillige?

– Ja, vi trenger veldig mange flinke frivillige. I år er det jo også to dager med konserter så vi trenger dobbelt så mange som i fjor. Bare å registrere seg! (her finner du skjemaet)

Hva kan de frivillige forvente seg?

– En fantastisk fest og en deilig gjeng man kan lene seg på i tykt og tynt.

Hva er det beste med å jobbe på festival?

– Festivalstemninga er jo noe helt eget, en deilig cocktail av forskjellige mennesker og selvfølgelig alle nye mennesker man blir kjent med.

Hvordan har det seg at dere to stadig vekk dukker opp i sammenhenger som dette?

– Vi liker å tro at det er fordi dere ikke får helt nok av oss!

Hva er deres beste festivaltips?

– Husk intimservietter og solkrem

Ravnedalen Live går av stabelen 20. juli 2019!

Årets artister er:

The September When

BigBang

Midnight Choir

Flere artister kommer

Finn billetter HER