Ny crewsjef i Ravnedalen Live – møt Charlotte!

I år går stafettpinnen videre til neste kvinne. Dere kjenner kanskje igjen vår nye crewsjef fra Café Generalen hvor hun har jobbet de siste årene. Det skal hun i år også, sammen med hennes nye ansvar i Ravnedalen Live. Møt Charlotte Tangstad!

Du er ny crewsjef for RL. Fortell oss litt om deg selv!

– Jente (32) som liker reise, noe godt i glasset, men også stille filmkvelder i sofaen, shopping, tur i skog og mark. HAH! Neida. (joda). En forvilla Grim – beboer som liker banangodteri, slåball, crocks og festival.

Artikkelen fortsetter…


Hva har du tenkt til å gjøre for at de frivillige skal ha tidenes beste opplevelse akkurat i år?

– Den beste opplevelsen er jo de frivillige i seg selv! Hallo, for en gjeng. Selv kommer jeg til å fokusere på at alle får gjøre noe som de trives med under festivalen. Passe på at vi møter deres forventninger til hva det vil si å være frivillig. Også må det være orden i sysakene. Trivsel, trygghet og litt baluba!

Hva fikk deg til å takke ja til denne jobben?

– Jeg var selv med som frivillig for første gang på RL i fjor. Og det ga vel blod på tann, er det ikke det de sier? Det å være en del av en slik produksjon var helt fantastisk. Man får nye venner, man lærer mye og i tillegg får man høre utrolig mye bra musikk.

Artikkelen fortsetter…


Hva er utfordrende med å jobbe med frivillige?

– Nå spør du vanskelig! Jeg er ikke så god på excell-ark…?

Hvorfor bør man melde seg som frivillig i år?

– Det er det himla mange grunner til. For det første får man være med bak kulissene på en fantastisk festival. For det andre så er det en arena for å skaffe seg nytt nettverk og bekjentskap. I tillegg kan man jobbe en dag, og gå på konsert den andre, samtidig som man gjennom året får tilbud om div sosiale arrangementer og konserter.

Har du noen gode festivalminner å dele?

– Åh, det er så mange. Men det aller beste med festival er stemningen. Å bare sitte på plenen med en kald pils før konsertene starter er magisk. Folk er generelt himla blide når de er på festival.

Hva kan de som jobber glede seg til i år?

– Bra folk. Bra stemning. Bra musikk. Fantastisk festival.

Hva er dine beste festivaltips?

– Glem alt annet og kos deg på festival!

Ravnedalen Live går av stabelen 20. juli 2019!

Årets artister er:

The September When

BigBang

Midnight Choir

Flere artister kommer

Finn billetter HER