FRIVILLIG

Hvert år registrerer et par hundretalls friske sjeler seg til å bidra i festivalarbeidet. I år er intet unntak og nå kan du melde deg som frivillig til Ravnedalen Live 2019!

Arbeidsoppgavene er mange, samholdet og det sosiale er motivasjonen og målet er som alltid å lage en kjempeopplevelse for publikummet i dalen, mens vi har det gøy på jobben og lager nye vennskap. Her kan du lese litt om hvilke oppgaver du kan hjelpe oss med i år:

 

Bar

Syns du det ser spennende ut å jobbe i bar? Frivillige i vår bar har både lite og mye erfaring fra bransjen, men er et kjempeviktig team for at publikumet skal trives best mulig i dalen. For å jobbe i dette teamet må du ha fylt 18 år innen 19. juli. Arbeidsoppgavene går ut på å servere publikum og smile bredt. Barsjefer Tom Helge og Julia vil gå gjennom alt dere behøver å vite før området åpner, slik at dere er klare til å ta i mot gjestene når området åpner.

 

Rigg/dekor

For at en festival i det hele tatt skal gå av stabelen, så må vi lage et skikkelig festivalområde! Dette er ansvarsområdet til riggeteamet, som sørger for at alt av utstyr kommer på plass før avvikling, og ser til at Ravnedalen naturpark ser like flott ut som da vi startet oppriggen.

 

Billett/innslipp

Vil du ta imot glade publikummere ved innslipp og sikre at alle med billett kommer seg greit inn i dalen? Da har vi plass til deg i billettgjengen! De frivillige her jobber noen dager i forveien og under arrangementet i Ravnedalen. 

 

Vakthold

Alle i vårt publikum skal ha en god opplevelse i dalen denne dagen! For at alt skal gå skikkelig for seg, så trenger vi noen vennlige mennesker som kan sikre at kvelden utarter seg i en trivelig form. Er du rette person for vakthold?

 

Trivsel og miljø

For å holde området ryddig og trivselen på topp, trenger vi trivselscrew! Dette er en veldig takknemlig jobb hvor du er ute på festivalområdet og sørger for at søppel og skrot havner der det skal. Vi er opptatt av miljøet i Ravnedalen, så denne jobben er minst like viktig som alle andre oppgaver.

 

Runner

Det er en kjensgjerning at under avvikling av både små og store arrangement kan de merkeligste og mest uforutsigbare ting skje. Runneren sin jobb er å være beredt på å bli sendt ut på oppdrag av uventet sort, blant annet. En runner er fleksibel, gjerne ressurssterk og et absolutt JA-menneske. Det er en stor fordel om du har førerkort, godt humør og er løsningsorientert.

 

Media (FULLT!)

Hvert år sikrer vi gode minner og opplevelser fra Ravnedalen. Dette er mediacrewet sin jobb! Denne gjengen filmer, tar bilder, skriver artikler til nettsidene og er med på å utvikle festivalens visuelle verden. Vil du bli del av mediacrewet? Send en mail til ingunn@dirtyoldtown.no og fortell hva du vil bidra med!

 

For å melde deg som frivillig (ikke mediacrew) følger du denne lenka:

 

TA MEG TIL PÅMELDINGSSKJEMAET!

 

Har du spørsmål om hvordan det er å jobbe som frivillig på festival, eller lurer på noe annet i den sammenheng? Send en mail til vår crewsjef Charlotte Tangstad

Eller nå henne på tlf  954 98 680